HAKKIMIZDA

ARMİN ATIK SİSTEMLERİ olarak şirketimiz; Endüstriyel ve Evsel Atık Su Arıtma Sistemleri, İçme ve Kullanım Suyu Arıtma Sistemleri alanlarında 20 yıllık mesleki birikimle hizmet veren sektörün tecrübeli firmalarındandır. 

Atıksu Arıtma Sistemleri konusunda uzman olan firmamız, doğru araç ve uzmanlığını kullanarak en zorlu endüstriyel atıksu sorunlarını çözmeyi başarmıştır.

Gelişen teknoloji ve artan nüfus ile birlikte çevre kirliliğinin kötü etkileri gün geçtikçe daha büyük çevre sorunları olarak insanoğlunun karşısına çıkıyor.

Az ya da çok hepimizin payı olan çevre kirliliğinin tek gerçek çözümü yine hepimizin ona karşı duyarlı olmasında yatıyor.

Şirketimiz bu bağlamda “Teknoloji; çevre sorunlarının hem problemi hem de çözümüdür.” İlkesini savunmakta ve size bu çözümleri deneyimli teknik kadrosuyla sunmaktadır. 

Armin Artık, özverili hizmet ile destekli, gelişmiş teknolojik tabanlı çözümler sunmak ve anahtar teslim yüksek kaliteli tesisler yapmak konusunda kararlılığını sürdürmektedir.

Şirketimiz aynı zamanda Mühendis ve Teknikerlerden oluşan uzman kadrosuyla ayrıntılı mühendislik ve proje yönetim hizmetleri dahil olmak üzere satış sonrası işletme hizmetlerini de başarı ile yürütmektedir.